Geslacht als wisselgeld

Paarse relaties kunnen vanuit meerdere disciplines en perspectieven geanalyseerd en bestudeerd worden, maar op de een of andere manier bepalen de specificiteit van elke partner en de manier waarop hij of zij met elkaar omgaat bepaalde soorten situaties als adultguia.com. In deze volgorde van ideeën, wanneer we het hebben over seks als wisselvaluta, in de meeste gevallen gebruikt als een instrument om liefde te proberen aan te trekken of te krijgen van een ander, is de enige conclusie die we kunnen bereiken dat het een ongezonde praktijk is en alleen pijn veroorzaakt aan het eind van de dag.

Hoewel het moeilijk te geloven is dat het vandaag de dag nog steeds gebeurt, zijn er mensen die gebruik maken van seks als een variabele of een instrument om een ander persoon aan te trekken, niet noodzakelijkerwijs op zoek naar een seksuele relatie, maar wat er wordt gezocht is dat op een bepaald moment of een ander gevoel van liefde.

Geslacht gebruikt als onderhandelingschip

Hier kan de verwarring tussen seks en liefde uiteindelijk leiden tot pijn in de persoon die er vast van overtuigd is dat hij met zijn houding ten aanzien van seks de liefde van zijn partner of iemand anders kan verdienen. Het mag niet vergeten worden dat de ander zelf denkt en dat door het niet krijgen van een bepaalde behandeling dingen zullen beginnen te voelen die er toe gebracht willen worden. Met andere woorden, er is autonomie en hoewel seks in sommige gevallen kan worden gebruikt als een koopje voor liefde, zal het bijna altijd een mislukking zijn.

Bovendien, als men het over mislukking heeft, is er sprake van een persoon die, door te proberen gebruik te maken van zijn lichaam als onderdeel van die verandering die seks vertegenwoordigt, zichzelf gaat kwetsen, omdat hij uiteindelijk zal voelen dat het alleen maar als object is gezien en dat de liefde die hij hoopte te wekken in zijn tegenhanger, nooit echt is ontstaan.

Hoewel een combinatie van seks en liefde voor iedereen in hun leven een van de meest onvergetelijke ervaringen is in hun leven, mag niet worden vergeten dat het soms twee elementen kunnen zijn die duidelijk verschillende paden volgen en dat als dit verschil niet kan worden opgemerkt, de gevolgen fataal kunnen zijn op een gevoelsmatig en emotioneel niveau. Tot slot wil ik zeggen dat zolang er geen emotionele, sentimentele, affectieve, affectieve en seksuele volwassenheid is, dit soort ideeën waarin seks als munt wordt gebruikt, moet worden vergeten om onherstelbare schade te voorkomen.

We moeten allemaal ons steentje bijdragen aan een betere samenleving, waarin seks een consensuele activiteit is waar alle partijen fysiek en mentaal van genieten. Het lijkt misschien ingewikkeld, maar in werkelijkheid is het dat niet, maar je moet gewoon terug naar de oorsprong van de mens.